Dagisavslutning

Idag är det yngsta sonens sista dagisdag. Till hösten börjar han sexårs på Minervaskolan. Dagen till ära bakade jag en chokladkaka som ska serveras i eftermiddag då dagisfesten äger rum. Hans ena storasyster samt lillasyster kommer att vara med samt storasysters mamma. På väg till bilen började det hagla så modet sjönk kring förhoppningen om fint väder. Nästa hack på negativa skalan var ösregnet som kom under förmiddagen. Nu tittar däremot solen fram mellan molnen och hoppet lyckas stiga en smula. Vi behöver kanske inte frysa ihjäl och bli dyngsura.

Förövrigt så bokade jag in en ny tid hos min tatuerare som är fantastiskt duktig. Trodde i ärlighetens namn inte på mina vänner som är gaddade, att det blir som ett gift. Nu har jag något att se fram emot under min ledighet.

Tänk så snabbt humöret svänger egentligen. Gårdagen var urkass medan dagen idag är rätt okej. Tänker åka ut till mor och far i kväll och umgås med min bror som har sin son på visit. Äta gott och bara vara tillsammans med småttingarna. Sista helgen på ett tag med dom så jag ska försöka njuta barn för att sedan se vad som händer under min lediga tid. Det känns bara spännande. En tid till sig själv med allt vad de kan föra med sig.

Ha en skön fredag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.