Sol…regn…sol…regn!

Är det konstigt om man blir lite lätt scizofren? Ena sekunden, på med långbyxor, t-shirt och munkjacka. Vid nästa blick ut genom fönstret lyser solen och munderingen man iklätt sig passar inte nå´mycket. *suck*

Ännu en söndag där baksmällan kanske borde ha behandlats men så är inte fallet. Istället har man som skötsam tråkmåns haft en lördagskväll i lugnets tecken. Ännu en gång har frågan poppat upp i huvudet om det är så här jag vill ha det eller om lite mer fart och fläkt är att eftersträva? Nåja det visar sig väl framledes. Den här midsommarhelgen blev i alla fall lugn.

Fick precis ett telefonsamtal från min käraste vän boendes i Skellefteå där jag v.29 blev inbjuden att med småbarnen komma och hälsa på samt vistas på deras sommarställe och det tackar jag verkligen inte nej till. Så många ljusa sommarminnen som det stället fört med sig. Det känns dessutom skönt att ha något inplanerat under sommaren. Försöker ju med stor ansträngning att leva en dag i taget men behärskar det inte riktigt utan vill gärna planera dag ut och dag in. Det här får bli ett mellanting. En vecka planerad, resterande öppna och med husvagnen i fokus. Ja, tänk så boooooring man blivit. Hänga på en husvagnscamping tillsammans med andra semestertok! Iförd shorts, med barnen studsandes runt en är det faktiskt inte så dumt. Bad, sol och trevliga människor gör också sitt till.

Nåja, söndag on my mind. Hälsa på någon och se film kanske? Ja, så får det bli.

Ha en skön söndag alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.