Grå himmel

Och grått sinne. Igen. Dessa svängningar tär på både intellekt och samvete. Natten har ägnats åt grubblerier hit och dit. Och faktiskt så fick jag tillslut ro inuti! Saker jag måste förändra hos mig själv försöker jag så sakteliga börja ändra idag, samtidigt som lägenheten börjar rensas.

Jag tog lägenheten. Flytten ligger visserligen en bit bort men det är nog bäst att för en gångs skull börja i tid. Den nya lägenheten är 15 kvm mindre så jag måste tänka till ordentligt kring vad som ska med och inte.

Just nu är det orosfladder kring flytten för det är ju ett projekt man gärna är utan. Men när jag vant mig vid tanken blir det nog bättre och nattsömnen blir också förbättrad. Jag har en tendens att ligga och oroa mig alldeles i onödan för saker som egentligen är konstanta. Kontentan av allt är hursomhelst att jag är överlycklig över mitt beslut. Att komma ifrån den lägenhet jag bor i nu är positivt som bara den. Här har alltför många sorger passerat. Man kanske kan se det som en flykt och till viss del är väl det sant men jag har kastat in handduken för jag orkar inte mer. Om ni visste hur denna gård fungerar och de historier jag har på lut så skulle ni också flytta så fort ni bara kunde.

Jaja…

På fredag ska jag vara hundvakt samt gå på galapremiär för Mama Mia. Det blir jag som ska recensera den och det känns roligt.

Ha en riktigt skön onsdag, tror de grå molnen börjar lätta!

En kommentar

  1. fyrabarnsmamman

    … tråkigt att du trivs så däligt här på Ersboda. Som sagt så bor jag här själv. För ett tag sedan så tyckte du att ”Vi hyr ett litet radhus på Ersboda och jag måste säga att det är jätte härligt att bo där. Vissa funderationer har funnits om att flytta in i stan men hela tiden måste man väga fördelar och det är helt okej att bo här. Ryktena om Ersboda får någon som inte bor här stå för, för vi som bor här trivs. :)”
    Trist att du ändrade dig. // Katarina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.