Fredag on the buy!

Vilken dag! Stillsam morgon med frukost och kaffe hos exet. Efter att ha pratat med familjen bestäms att vi alla ska mötas ute på det sedvanliga badet för en dag med trevligt umgänge och sol. För vem vet? När solen tittar fram igen?
Sagt och gjort packar vi in oss i bilen och tursam som jag är följer jag med exet och barnen så transport och inträde blir jag bjuden på. Tack snälla!
Väl där ser molnen skrämmande mörka ut och mycket riktigt efter bara en stunds badande (där jag själv sitter och huttrar i en solstol då jag klassas som badkruka) börjar det droppa. Jag har nog aldrig sett en snabbare sorti bland badgästerna. Sedan öser det plötsligt ned från öppen himmel så vi samlas hos mina föräldrar och tar en kopp kaffe tillsammans så barnen får leka lite. Efter någon timme färdas vi hemåt. Vad händer? Jo, titta solen lyser igen!
Trevligt förvisso för mig som ska sitta på bio hela kvällen…..eller var jag ironisk? Kanske lite.

Hursomhelst var dagen inte helt förstörd då jag träffade både min syster och bror idag. Det är alltid trevligt att munhuggas lite.

Nu är det dags att skynda sig däremot. Ska närvara vid mingel och annat skoj före filmen Mamma Mia! Hoppas innerligt på en bra film som ger valuta för tiden.

Ha en skön fredag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.