Att ha tv…

…i köket för att kunna spionera på sina grannar, visst låter det fruktansvärt? För jag menar….För att inte missa något på vare sig tv eller vad som händer på gården man bor på låter väl lite sjukt. Jag hade kunnat förstå det om människan som anser sig vara helt felfri och perfekt erkänt att h*n inte har alla hästar hemma men så är ju inte fallet.
Att alltid veta det mesta om alla måste vara oerhört uttröttande att ägna sig åt. Man slipper i och för sig tänka på sina egna fel och brister.
Sen ska man gud bevare sig se upp med att komma ihop sig med människan som jag tyvärr ha gjort för då börjar en hetsjakt och förtalskampanj bakom ens rygg. Jag har erbjudit mig att prata med människan, till och med bett om ursäkt om jag gjort något som sårat men ej fått någon respons. Istället har jag nu fått höra av andra grannar vad som sagts och framförallt vad som gjorts!!! Jag må ha ett hett temperament men det har minskat avsevärt sedan jag började med den nya medicinen. Men det som jag fått höra gör att jag ALDRIG och då menar jag ALDRIG att hädanefter vika mig, eller gå personen till mötes. För istället för att prata med mig har personen gått runt till människor omkring mig.

Under min sjukdomstid har jag gjort många dumma saker och det dummaste jag gjorde var att tro att denna människa var en vän. Jag borde ha lyssnat på de människor som står mig nära, dvs mina äldsta barn och andra nära vänner som sa att människan inte var klok. Tyvärr är jag hårdnackad och gjorde alltid som jag ville utan att ta hänsyn, vilket som tur är har ändrat sig rätt väsenligt sedan mitt nya liv infunnit sig. Idag kan jag känna att där jag befinner mig i konflikten med denna människa är att jag är inmålad i ett hörn. Så det som jag drivits till under denna period är mer eller mindre påtvingat och något jag inte kunnat säga nej eller stå emot pga den sjukdom jag har.

Och ni som läser undrar säkert varför jag skriver det här och tyvärr är det inte riktat till någon annan än denna person som är helt fanatiskt galen och vet allt om mig och min familj. Jag ber dig att lämna min familj och vänner ifred eftersom du inte har tillräckligt med stake att kontakta mig personligen!!! Du har bränt dina skepp hos mig.

Catharina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.