I morgon…

…fyller min älskade son sex år. Dagen har ägnats åt diverse olika saker. Ringt runt i en del ärenden. Handlat en massa gott till i morgon, jordgubbar bl.a som sonen älskar passionerat. Bjudit in mormor och gammelfarmor på fika samt en granne. Sonen får även bjuda sin lekkamrat på andra sidan gatan tänkte jag. Det låter säkert som en vissen tillställning men faktum är att hans stora kalas inte kommer att infalla förrän om en vecka då alla kan komma. För att han inte helt skulle bli utan gäster bjöds några stycken ihop.
Förra veckan då hans pappa fortfarande hade semester åkte vi ned på Star Wars utställningen i Ö-vik som en del av hans födelsedagspresent. Där fick han filma sig själv medan han slogs mot lillasyster i Jedi-utstyrsel samt fotografera sig, också med lillsyrran. Det var uppskattat av honom och även av oss andra. Eftersom mina båda söner varit urbota Star Wars romantiker har jag inte helt kunnat undgå att färgas så det var riktigt roligt att se de olika sakerna som varit med i filmerna.

I kväll blir det tacos med hans pappa eftersom han jobbar kväll i morgon och vi inte kan äta tillsammans då. Lillasyster kommer hem i eftermiddag då hon hälsat på farfar sedan i söndags. Hon har varit hett efterlängtad av storebror och mig.

Så…Minikalas i morgon och resa bort på fredag.

Skön avslutning på veckan blir det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.