Potatismoshjärna

Man kan faktiskt ha det! Tro mig, jag sitter här och allt är bara mjukt, halvtorrt och trist, precis som potatismos.
Måste göra något av den här söndagen istället för att mosa ihop i soffan med kidsen och önska att tiden står still. Undrar just om jag ändå har en annalkande 40-års kris? Tycker mig ana att rynkorna djupnat och håret grånat otroligt mycket snabbare än tidigare då ett och annat strå endast anats. Ja, tankarna kretsar rätt mycket kring åldrandet. Åldras med värdighet utan tryck utifrån där det matas på med att det finns en massa medel att ta till för att förbli ung. Ibland har tanken nuddat vid restalyne…för jag menar, alla andra gör ju så?

Satt hemma hos min fd. man och surfade runt på hans dator och lyckades manövrera mig in på Linda Rosings omdiskuterade blogg.(vilket gjorde exet rasande då hans ip-nummer registreras) Tack gode Gud säger jag bara, vilken toppenträff för mig. Att se hur hon såg ut gjorde mig fan mörkrädd…..Usch och fy! Springandes på diverse olika salonger sprutandes hit och dit diverse saker för att ha plutmun som ser ut som en gummianka satt mitt i fejjan, tatuerad läpplinje för att slippa att kladda med läppenna, plus en massa annat för att slippa rynkor, ha större tuttar etc.

Tänk så fint vi kvinnor skapar det för oss. Vi tittar på exempelvis denna blonda toppidiotiska människa utan vare sig potatismoshjärna eller valnöt och tror att det är så vi ska se ut. Det är plastigt och helt värdelöst. Dels kostar det en massa pengar vilket man kan lägga på annat och sedan är det inte bestående utan man måste konstant uppdatera sig precis som en dator. Nej, tack och lov försvinner kriser och annat bara genom att titta på en sådan kvinna som i mina ögon har ett fattigt liv. Träning, ’sprutning’, ingen mat och några stackars ungar som ska få sina livsvärderingar så skeva att terapi krävs resten av deras vuxna liv.

Jag hoppas att världsordningen snart vaknar upp och vänder tillbaka tiden till Marilyn Monroes tid där yppiga naturligare kvinnor existerade. Förvisso i en tid där plastikkirurgi inte existerade i samma utsträckning men ändå. Kvinnoidealet var fräschare med vanliga kvinnor som inte drog storlek 0. Med tuttar utan silikon och häckar som inte hade inlägg.

Jag är ute ur krisen för idag, och förresten vem var det som uppfann just dessa kriser?

Ha en skön söndag, här blir det suringar till middag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.