Andra skoldagen.

Helgen har varit toppen! Ja, hör ni? Inget neggosnack alls… Fredagen var hela dagen i skolanstecken, med upprop och skolstartsfest. Resten av helgen bestod av middagsbjudningar i fiskens tecken, lax och surningar stod på menyn. Trevligt sällskap och god mat, vad mer kan man begära?

Alarmet var ställt till 6.30 idag. Sitter nu i efterdyningarna av detta tidiga uppvaknande och funderar på hur i hela friden jag ska orka med att både fixa barnen till skola och dagis samt arbeta på bestämda tider. Usch har börjat gruva mig mer och mer istället för att se framemot hela apparaten. Men det är mest när jag är i mitt neggoträsk som dessa tankar uppstår. Kämpar stenhårt emot och tvingar mig bort från det förbjudna området.

Idag är det ytterligare ett möte med företagssjukgymnasten för att se hur jag orkar med. Vad jag ska orka med vet jag inte men det lär jag väl få reda på idag. Spännande blir det i vilket fall som helst. Efter det är nästa steg att komma in i arbetslivet igen. Jag har inte arbetat sedan 1998 så gissa om livet kommer att kännas helt annorlunda?

Tänkte på det här med Försäkringskassan. De befinner sig tydligen i någon sorts kris och det har jag ju märkt då jag varit utan ersättning i två månader. Men de som inte fått några pengar alls och som varit tvungen att låna pengar för att få livet att gå runt, vad är det? Antingen har FK och Socialtjänsten noll kommunikation vad gäller att rädda människor ur nöd. Sätta människor i nöd kan de men vända det tvärtom, det går tydligen inte. Hoppas FK på att slippa betala ut en massa pensioner etc och få en massa extra ränta på våra pengar? Det ska göras besparingar till absurdum och det här är helt otroligt. Betalar skatt göra alla med inkomst. Till och med vi ’bidragstagare’. En pensionär och sjukbidragstagare betalar lika hög skatt som alla andra och nu kommer inga pengar. Sedan i juni har det strulat……………Skäms!!!!!!!!!!

Nä, nu ska jag lyssna på Disturbed och dricka kaffe innan jag ska göra mig i ordning.

Ha en skön måndag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.