Alias…

…ljuder i högtalarna. In Flames nyaste skiva har satt sig i hjärnbarken och utan några låtar med dom på morgonen är dagen inte fullkomlig. Som den textnörd jag är så går jag givetvis och letar sångtexterna till låtarna då det för det mesta är omöjligt att höra vad sångaren väser ur sig. Det är ett rätt genomgående tema av relativt svarta texter och det är väl det som tilltalar min morbida hjärna. Undrar just när dagen kommer då jag kommer att lyssna på trallvänlig pop/r´n´b etc igen? Det har gått något år nu och än har bara Miss Li lyckats med det att få en liten plats i huvudet. Jaja. Nu tycker jag helt klart om lite hårdare form av musik och det gör inte ont i öronen.

På denna lediga lördag är det så dags att åka ut till husvagnen och försöka sig på ett inbrott. Jag mitt nöt har förlagt husvagnsnycklarna på ett ställe som tydligen var för svårt även för mig. Jag har letat, familjen har letat, exet har letat…Vi kan säga så här alla som varit hos mig har letat och ingen har hittat dom. *gnyyyyyl*
Så dagens mission blir helt enkelt att åka ut med verktygsväskan, på något j-a sätt föröska forcera ett fönster och baxa in lilla mig för att sedan öppna dörren. Sedan packar vi ihop allt för säsongen. Det blev inte någon bra sådan av olika anledningar. Förhoppningsvis blir nästa betydligt bättre och med mig i mina skor. Foppatofflor, träningsbrallor och glada barn vid min sida. Nästa sommar är tabla rasa….För nu i september brakar förändringens virvelvind in. Tänk att något som är så positivt kan vara så läskigt så det frammanar mardrömmar?

Jobba….Skit kul! Men om man inte tagit ett rejält handtag förutom att knattra på ett tangentbord en och annan gång. Hur gör man? Hur ska man vara? Ja, tänk jag hittar på så många konstiga frågor till mig själv som gör att jag blir mer och mer omotiverad. Men jag ska fixa det här. Även om det är så skrämmande att jag hellre stannar hemma under täcket. Det gör jag i mycket annat. Men om ett täcke dras bort kanske fler kan följa efter tänker jag.

Avslutningsvis denna lördag…Till storgänget vill jag bara säga att jag älskar er av hela mitt jag. Ni finns i mina tankar så länge jag andas och så länge jag andas hoppas jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.