Fångad…

…runt runt går tankarna. Tänk att ens tankeverksamhet kan få sådan enorm kraft. Min ger mig ångest och sömnlöshet. Hur den ger sig uttryck för andra vet jag inte. Vissa verkar kunna skjuta undan allt när huvudet läggs på kudden och det kanske vore det enklaste för alla om det kunde vara så. Nu tillbaka till min bistra verklighet där sådant inte existerar…
Har haft måsten varje dag de senaste dagarna och för mig som inte riktigt är van vid sådant ger det huvudbry till sena natten.
Var hos min psykoterapeut idag och det var skönt att prata av sig synd bara att hon inte riktigt kan använda sig av sin yrkesroll fullt ut när det kommer till mig då det är en massa andra praktiska saker som måste åtgärdas. Ska förhoppningsvis få annan hjälp med de praktiska sakerna men sådant vet man ju inte med tanke på alla besparingar. Jag är väl alldeles för frisk för det. Hur man nu klassar sådant.

Hursomhelst är det tisdag hela dagen. Vad äter man på en tisdag? Hörde diskussioner på p3 om det men har glömt vad som åts då.
Ska packa ur exets bil som är full med mina saker sedan vi tömde husvagnen. Skulle ha gjort det igår men då var jag i riktigt dåligt skick. Huvudvärk och frossa, precis som om förkylning är påväg att bryta ut men inte gör det. Men vem lyssnar på sådant egentligen? Man kör på ändå. Insåg att jag är barnledig två dagar till och att jag kanske skulle försöka göra så lite som möjligt så jag inte blir riktigt sjuk när de kommer.

Ja så får det bli. Ska skippa datorhack och vila lite efter jag tömt bilen.

Till alla och envar. Ha bra dagar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.