Måndag hela veckan…

…veckan lång, eller visst var det väl lördag som slagdängan handlar om? Hursomhelst känns min måndag helt okej, bättre än på länge om jag ska vara ärlig.
Trots att morgonen startade tidigt vilket den sällan gör när jag är barnledig kändes det helt ok. Jag hade varit förbi exet igår och glömt några extremt viktiga saker som jag behövde nu på förmiddagen. Föremålen jag behövde var tvättbollar, som tur är har jag en otroligt snäll och hjälpsam ex-make så han kvistade förbi och jag fick mina plastföremål och han sig en kopp kaffe. Har nämligen premiär i tvättstugevärlden. Sist jag bodde i höghus där enbart tvättstuga fanns var för 10 år sedan och minnena har varit lite luddiga. Minns lite upplopps känsla och total anarki vad gällande dessa. i varje tvättstuga upprättade regler. Som vanligt är det alltid något rötägg som skiter i dessa och det slutar med krig om jag inte minns helt fel. Jag hoppas dock att det inte är så här. Sunt förnuft regerar kanske.

Snurriga söndagen blev rätt rolig tillslut då mor och far samt min gammelfarmor dök upp och hjälpte mig att fixa ytterligare saker i min härliga våning. Av gammelfarmor fick jag en underbar orkidé som jag nu ska vårda ömt. Jag är tyvärr inte känd för mina gröna fingrar inomhus. Utomhus är det dock en annan sak. Blev dock så inspirerad av min rara farmor så jag beslutade mig för att inhandla några fler orkidéer och pryda min våning med. Hon påstår att de är enkla att sköta och jag ska anamma hennes skötselråd så förhoppningsvis blir det många vackra omblomningar.

Förmiddagen har verkligen varit hektisk. Tre besök på några få timmar alla lika viktiga och trevliga samt en telefon som gått varm.
Hur kan det komma sig att vissa dagar är den helt tyst för att sedan ringa så man blir både stressad och less?

Sen har jag förövrigt en tanke som följt mig länge och den är sådan: Jag avskyr att läsa bloggar som postar enbart en You Tube länk eller klipp. Så, nu var det också sagt.

Dags för sista tvättstugeäventyret.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.