En ruskig dag…

…där jag i knotterkostym kan ses.
Från det att jag steg upp rätt abrupt efter ett telefonsamtal som kallade till jobb, har jag frusit.
Endast kaffet på SF kunde injicera ett uns av värme i min kropp men det var alles efter en stunds filmtittande. En fråga som jag ställer mig så många gånger är varför det är så kallt i biosalongerna? När en hel biopublik fyller upp tomrummet är det säkert en anledning för att inte alla ska svettas bort, men när man sitter där tre stycken i en salong för 100 personer kan jag hålla mig för skratt och helst sitta med jackan på filmen igenom.

Sen kommer vi till min underbara lägenhet som just nu är så kall att jag sitter med raggsockar och extra filtar runt mig så fort jag ska se tv eller bara umgås. Elementen är iskalla och verkar inte gå att få igång så jag får nog ringa min kvartersvärd och fråga om elementen och när de ska börja avge värme.

Idag kommer lillgänget igen för en veckas underbar gemenskap. Helgen är fullbokad. Vi får besök av min bonusdotter, vi ska vara på kalas och föhoppningsvis hinna plocka lite trattkantareller, allt beroende på käraste vännen i Botsmark.

Men först lite the i kroppen så jag inte känner mig som levande död. Ska sedan kasta mig in i shoppingträsket och försöka få hem några matvaror så vi inte svälter ihjäl under helgen.

Höstliga rysningar från knoppkostymakerskan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.