Några ord såhär…

…innan jul.
Dagarna verkar rusa förbi. Igår hade jag min årsredovisning kring filmåret i VK och upptäckte till min fasa att by-line bilden var fruktansvärd!!! Ljushårig med lugg och ett antal kg. tyngre. Visst ska man inte lägga så mycket energi på hur man ser ut tycker kanske många men det hade varit trevligt om någon förutom mig själv känt igen mig.

I några dagar har jag nu rusat runt och frenetiskt jagat julklappar för att igår upptäcka att min försäkring på surroundsystemet går ut den 31 och det var något jag inte tänkt så mycket på. Sagt och gjort så åkte jag iväg till On-off och fixade med det. Det är tyvärr andra gången jag får lämna in denna anläggning för lagning och det känns väl lite surt. Tydligen så måste den gå sönder tre gånger för att jag ska få reklamera skiten och få något nytt.

Sonen hade skolavslutning i fredags med fackeltåg till kyrkan där det var idel skönsång och glada barn. Efter det gick vi hem och la oss i soffan för att titta på hans favoritprogram. Själv är jag ovanligt trött just nu och satt och halvslumrade halva tiden vilket kanske inte var så uppskattat.

Hursomhelst är jag nu ensam hemma och ligger mest i soffan och tittar mig halvblind på filmer och annat jag missat. Idag blev det Gone Baby Gone som lämnade mig hängande med både moraliskt dilemma och en sorgsen känsla. Fantastiskt bra film som alla borde ta sig tid att titta på.

Julen ska firas hos mor och far men jag och barnen hinner även med en tur ut till mina fd. svärföräldrar vilket känns riktigt trevligt.

Om jag inte är något mer före Jul önskar jag er alla en riktigt god sådan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.