Årets första…

…inlägg.

Nyårsafton blev trevlig jag hade nog oroat mig i onödan.
Maten var helt gudomlig, den bästa på många år och det var god stämning med en mängd stimmande och stojande barn i varierad ålder.
Nyktert och skötsamt för min del och hemma i lagom tid gjorde dock inte att jag kände mig direkt alert dagen efter trots rusfrånvaro.

Ännnyväjj! Gårdagen gav mig gåshud. Två långa år har gått sedan jag träffade min Stockholms emigrerade bästa vän. I år fick jag dock träffa henne med familj och tiden gick alldeles för fort. Det tar längre tid än några timmar att avhandla två år. Magkänslan var dock fantastisk. Inga fjärilar här inte utan filbunken satt där den skulle och med lätta fötter vandrade jag ut i den kalla natten efter vårt intressanta möte. Många frågor diskuterades, allt från fosterdiagnostik till alla de olika frisyrer jag dragits med genom åren. Jag lovar att jag fick skratta rätt hejdlöst åt vissa dråpliga situationer som vi genomlidit tillsammans. För det är nog en blandning det där….upplevt, genomlidit listan kan bli lång.
Det viktigaste är nog ändå att vänskap under dessa former är det bästa. Inget tvång till hur många gånger man ska höras varje år, månad, vecka. Inga sura miner över futtiga saker.
Året kunde inte ha börjat bättre måste jag säga. God mat på Bishops och sedan timmar i lobbyn på Plaza.

Ja, det får börja så här i år.
Helt fantastiskt att det nu är 2009. Nytt hopp, nytt år med ett ruttet 2008 bakom mig.
Inget kan bli sämre, bara bättre.

So long!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.