Åderförkalkning…

…sa alltid mormor när minnet sviktade.
Gör som hon, skyller på åderförkalkning och grattar min sedan länge och återfunna vän C i efterskott och hoppas att det blev dubbel glädje på din dag.

Från att telefonen varit död under hela jul och nyår i princip började telefonen ringa igår och helt plötsligt är jag inte ensam och liten i hela världen. Jag med mina dystra tankar där jag är helt ensam i hela världen skingras och det börjar bubbla i kroppen av glädje.

Idag kommer barnen tillbaka efter sitt jullov hos pappa och helgen är rätt inplanerad. Skridskor står på dagordningen och då både för mig och barnen. Ska försöka åka runt imorgon och leta ett par konståkningsskridskor åt stackars mig som inte kan åka på hockeyrör. Till lillan får jag leta utan taggar men några som är lite tjejiga så hon tar på sig dom. Ja, visst kan jag lära av henne sina fasoner kring tjejigt och killigt, å andra sidan så serveras hon det dagligdags överallt annars. Jag lär henne annat än sådana petitesser, som att stå på sig och inte vika från sin åsikt med det kan ni säkert gissa resten. Ingen dotter som tillhör mig ska gå i någon annans koppel utan vara sin egen. (även killarna iof)

Har som bekant spelat Guitar Hero hela jullovet och tillsammans med min spelpartner kommit långt. Ända till Hard-nivån. Nu blir det uppehåll med spelandet ett tag då Wii:et inte tillhör mig. Min yngsta son är en hejare på tennis och har med sin klasskompis haft riktigt roligt med just Wii:sports. Högst just nu på min önskelista är faktiskt ett eget Wii. Yttersta ytligheten kanske, men jag kommer alltid att vara ett spelfreak och tydligen går inte ränderna ur en trots åldersstegring.

Sitter just nu också och funderar över min blogg. Olika åsikter ventileras kring hur och vad jag ska lämna ut i bloggen. Det skulle kunna bli fetsmaskigt eller som nu lite lagomt trist. Att kunna väga rätt mängd av varje är väl vad jag just nu försöker balansera upp.

Till sist…Kära Stockholms snärta! Du är knappt en dag äldre sen vi träffades för första gången. Sug på den och ha en skön dag min kära!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.