Simhallens mördande reklam

Tänk! I helgen kändes det som om jag ville ta upp träningen igen. Jag mådde verkligen bra av att röra på mig och det är ju en sanning man sällan kan vika ifrån. I VK gjorde simhallen reklam där det stod att för 230:- fick man träna och om man tecknade avtal innan 8:e februari bjöds det på en månad.
Hur värt som helst! Eller hur? Men…..det var ju ett litet men i det hela. Det stod tydligen ett från någonstans i reklamen som man med förstoringsglas kunde urskilja. En person på simhallen säger det här till mig när jag ringer för det visar sig att det inte alls kostar 230, det är för studenter. Så vanliga döda, samt pensionärer får betala 290:-.
Då är IKSU ett mycket mer prisvärt alternativ får jag säga.
Får helt enkelt fortsätta mina gymsessioner där då.
För jag tänker börja träna igen och det med omedelbar verkan från och med i morgon. Är less på att vara trött, även om det blivit bättre av lite extra vitaminer jag hittade på apoteket, men hursomhelst less på mitt kroppsliga tillstånd. Vill röra mig och känna att det händer något i mitt liv.

Har annars en sjuk liten loppa hemma som hostar ut lungorna. Det är visserligen bättre idag, igår var en verklig hostdag så imorgon när hon åker till pappa är hon förhoppningsvis utan elak hosta.

Jag får igen dom en dag tidigare och får ha dom hela tre dagar längre nästa barnperiod och det känns så bra!!! Förstår ni? Livet blir så himla mycket trevligare när man har dom man älskar hos sig.
Har insett att det snart är kört med lediga dagar och annat mys då sonen börjar skolan till hösten. Så nu prioriteras det lediga dagar med en massa mys så det finns saker att minnas när det känns pest att för resten av sitt liv ha fem dagars vecka.
Har insett under det senaste året att barnen är det allra allra käraste jag har och att jag hellre är med dom än har lediga dagar utan dom.
Alla prioriterar vi olika men så här tänker jag.

Nu ska jag ta lillan och gå in till stan och se om jag hittar något kul att sätta i köksfönstret.

Simma lugnt, men inte på simhallen…………

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.