Alla och en vars morgonrutiner

Här i huset har vi som alla andra olika morgonrutiner. Några ligger och suckar samt morrar…(jag eller sonen).
Och sedan har vi solstrålen….Den fantastiskt glada, kvittrande lilla go´ungen som säkerligen skulle kunna lösa världsproblem på en kvart oavsett vilken tid på dygnet. Man får hoppas att hennes härliga humör håller i sig högre upp i ålder.
Vaknade med halsont och tät näsa, mycket ovanligt och det kändes ur konstigt faktiskt….Kraxande har jag nu tagit en naproxen och hoppas det verkar i några timmar då jag har film att se nu på morgonen samt skrivjobb till eftermiddagen. Där emellan hoppas jag hinna köpa garn och sticka en sjal åt min styvdotter som fyller år på söndag.

Sedan fick jag en glädjechock igår! Försäkringskassan skickade ut ett brev från regeringskansliet där de kallar till träff för att informera om att de med sjukersättning utan tidsbegränsning nu får möjlighet att prova arbeta, studera eller jobba ideellt UTAN att tappa sjukersättning eller att den omprövas.
Är detta verkligen möjligt?
Om det nu verkligen är så…..Då ska jag plugga tills håret faller av.

Rock on!!!

En kommentar

  1. Peter. Grabben i bloggen brevid

    Det låter nästan för bra för att vara sant, var är haken? En sådan måste finnas, det är trots allt FK vi pratar om. Ska genast gå ut och kolla min brevlåda…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.