Linfrö och kokosfett

Så går jag ett steg framåt i min LCHF diet.
Nu är det linfrön i gräddfilet vilket fastnar rejält i tänderna men jag tuggar dessa små satar och sväljer i förhoppning om att sommarens badkostym ska sitta lite bättre än förra årets.
Sedan detta kokosfett………………Köpte en burk igår. Det kunde blandas i det mesta och bla gav dom reklam för att det passade i smoothies. Sagt och gjort. Blandade ned en matsked fett i bären…Frysta, fett blandas…Mixade bär, kokosfettklumpar och jag som inte kan svälja om minsta lilla blip finns i sörjan…Så varje liten fettklump satt jag och tuggade på. Barnen gillade det som tur var. Tillslut tvingade jag mig själv när inte barnen såg att med stoooora klunkar svälja skiten.
Kyla och kokosfett=ingen hit.
Så har man lärt sig det.
Får försöka hitta något annat sätt att få i mig eländet.

Idag är min terapeut tillbaka på jobbet efter tre veckors vistelse i Indien. Det blir bra med ett samtal känner jag. Lite mycket i huvudet och en och annan ångestattack som ligger och bubblar under ytan.
Men först….Ett nytt blodprov då mina värden som vanligt studsar upp och ned. *blä*

Chipp!

2 kommentarer

  1. jonna

    Låter inte alls mumsigt med kokosfett klumpar. Värm den kanske först:p
    Nä nu ska jag jobba igen och vara skötsam, men visst får man smita en stund ibland?? Eller:S

  2. Catharina

    …det var vedervärdigt. Blandade ut det i lite hett vatten nu ikväll och hällde det i kaffet. Smakade som en cocos-spetsad kaffe, mao. Gott! 🙂 Och ja, man måste få smita ifrån, annars dör man var man än är…*kraaaaaaaaaaaam*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.