Var tog solen vägen?

Fick ett bra tips av en söt flicka igår att jag varje dag skulle stiga upp en kvart tidigare istället för att plåga mig med flera timmar.
Sagt och gjort tog jag henne nästan på orden. Steg upp halv nio i stället för tjugo i tio…
Det gick hyfsat.
Har tänkt försöka styra upp tiderna i mitt liv för att få ordning på det basala också.

Vädret suger. Kan inte påstå att jag direkt ser fram emot att promenera i detta väder men fan den som ger sig. Måste sluta kompromissa med mig själv. Sover dåligt igen och det beror säkert till 80% på att jag fuskat med motionen.
Får se om jag har rätt i kväll.

Idag ska jag träffa min magiska tatuerare och fifulera kring nya tatueringen. Ja mamma, det blir så. Vet att du verkligen ogillar detta men det är ett uttrycks medel för mig som verkligen fungerar. Hoppas du kan förstå det lite i alla fall och att jag är jag oavsett kladd på kroppen.
Tatueringskonst är också konst har jag kommit fram till efter att i många år bara tyckt det varit snyggt på kära exet. Nu är det snyggt även på mig.

Många tankar snurrar kring kärlek just nu, vilket är ett av de sämre sakerna jag kan hantera… Ta hand om varandra, kämpa med kärleken i absurdum för det blir inte bättre nästa gång.

Jag beundrar min mor och far som älskat varandra i vått och torrt. Jag är glad att ni fortfarande kamperar ihop och får en lång pensionstid ihop där ni kan göra sådant ni tycker om. För oss barn är ni knuten som vi snurrar runt. Har kommit fram till att jag trots gnabb och heta diskussioner emellanåt älskar vår halv italienska familj där alla utom pappa då kan gå i taket…

Ja, pappa, du är en klippa du med och jag säger nog inte så ofta att jag älskar dig heller. Men det gör jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.