Onsdag och solen verkar komma tillbaka

Det känns hoppfullt.
Dagen startar med X-men origins: Wolverine. Blir bra.

Ja, respekt…Du har en tanke där Linnéa och nej jag kräver inget av andra vad gäller mig bara en sak och det är att mina känslor är mina och det går inte att ändra på. Vad jag tycker om och vill uträtta/göra i mitt liv kan inte någon påverka just nu. Så ändlösa diskussioner om sådant som inte går att påverka blir enbart tröttsamt för mig och den jag ska behöva förklara mig för. Sist jag kollade legitimationen var jag 39 nästan 40. Eller som här på bloggen då jag ständigt är 38.

Jag vill inte mötas av tystnad för att jag väljer att göra saker på mitt sätt och inte alla andras. Jag vill fortfarande bli bemött för den jag är som person och inte för det jag gör. Typ tatuerar mig, väljer fel utbildning och så kan vi spinna på. Älska mig för den jag är på väg att bli. En empatisk person som faktiskt kan vara nyanserad och se saker ur andra ljus än svart och vitt. Snälla försök med det.

Hursomhelst ska jag göra mig klar. Det blir en fin dag precis som gårdagen.

Livet går framåt och det är fantastiskt vad mycket vackrare världen ter sig just nu.

En kommentar

  1. Linnéa

    varför ge sig in i ändlösa diskussioner om något när personen man diskuterar med ändå inte verkar förstå att två personer kan ha helt olika åsikter men ändå ha rätt bägge två?!

    Man skall gå rakryggad genom livet och har man någon gång felat (vilket alla nästan har, utom möjligtvis Moder Theresa då) så lär man sig till nästa gång.

    Ditt val, dina beslut!
    ha en bra & solig onsdag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.