Ingen är lovad en morgondag

Just det citatet läste jag i en blogg jag följer.
Det både tilltalar mig men samtidigt stöter jag det ifrån mig. Varför? Jo, för det första, om man lever efter ovanstående devis så kan man aldrig göra något fel, förnärma eller såra någon, bråka osv. Man skulle nog tänka efter mer än en gång innan man hasplade ur sig saker eller handlade. Å andra sidan…Man skulle nog gå på nålar genom dagen och livet. För utan garantier skulle man ju inte våga leva fullt ut. Vad tror ni om fredagens existensiella fundering?

I övrigt. Mitt liv är trist, utan händelser och just nu tämligen stökigt. Tvättberg med rentvätt, en unge som piggnat till och använder min säng som landningsbana när han gör frihopp meddelst flygning från sidan av sängen.

Önskar att det vore midsommarvecka så jag fick lite svar på vad jag ska göra i min närmre framtid. Önskar mig ett vinglas, sol och en vindstilla lördag.

Ja, har insett att det är svårt att leva och speciellt när man inte alltid kommer på hur man vill leva sitt liv. Det enda jag vet är att jag fortfarande bubbel i magen och glad för återfunna vänner.

Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.