Så var man lite fattigare

Idag har vi tillbringat dagen på en familjefestival i Ursviken (joypeak.se). Barnen hade aktiviteter från luftlandet, dvs. en mängd hoppborgar och andra uppblåsbara aktiviteter. De hade även ett loppmarknadsområde där undertecknad gjorde av med en mängd pengar. Kläder, en jättefin cykel till sonen samt en jeansväst till mig för under 500 pix. Cykel av märket Marvil och sonen var överlycklig. Nu slipper han den gamla tjejcykeln från cresent som jag köpte för någon månad sedan. 🙂
Till lillan fixade jag en mängd byxor och ett par jättefina pippiträskor som hon nu klapprar runt med. Man ångrar sig nästan.

Ja, det är faktiskt riktigt roligt att handla när man får så mycket för så lite och tänk, det är även miljösmart!

Jag mår bra, TROTS lite skit i hörnen.

Kram!

2 kommentarer

  1. http://www.erikalundgren.com

    Ja, visst är det underbart med loppisfynd? Jag är helt såld på det nu när jag har bott här i Vilhelmina. Tyvärr är second hand-priserna skyhöga hemma i Umeå jämfört med här, det är nästan dyrare med kläder på Myrorna än på H&M ju.

    Låter som att du bara har det bra. Jag är så uttråkad att skinnet riskerar att korva ihop sig och trilla av. Det får vara natt för min del nu så att morgondagen kommer snabbt!

  2. Catharina

    Att veta att man är på väg därifrån och sitta och räkna timmarna måste vara oerhört frustrerande…Men tänk! Du är snart i ljuvliga Umeå!

    Tills dess…På återseende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.