INLINES!!!

Vem i hela världen har kommit på att skridskor är tråkigt? Jag. Vet inte vad som hänt med mig sedan livet sakta började återvända. Hela vintern har jag åkt skridskor med småttingarna, lockat med mig både familj och vänner att åka tillsammans med oss. Kort sagt, det har varit så roligt att återupptäcka vad livet har i sina skrymslen.

Så till helgen, som förövrigt har inneburit en massa onyttiga intag då sonens kalas efterlämnade en hel del gott att knapra på. Lördagen kom och sonen ville absolut köpa en ny hjälm till sin skateboard. Sagt och gjort. Jag, K.E och små åkte till intersport. Hittade en hjälm och ytterligare en bräda som är lite mindre. Sedan kom vi till inlines avdelningen där K.E suktade på ett par nya fina då hans har några år på nacken, sju år närmare bestämt. Kontentan av det hela blev att de kostar gruvligt mycket…

Sedan ville han att jag skulle prova ett par. Eftersom skridskor har varit så roligt tänkte jag…Varför inte? Tryckte ner mig i ett par och provade glida runt på ostadiga ben. Tror nog att det var den värsta kicken på hela sommaren! Så till mig själv, istället för både tatueringar och annat junk blir det ett par inlines.

 

Så ser ni någon som prövande vinglar sig fram med armar flaxande runt öronen är det jag. För hellre rullande än sittandes still och inte våga prova något.

Mottot i mitt nya liv är att pröva eller dö en smula.

Kram alla, ses vi i vänortsparken idag?

2 kommentarer

  1. johanna melander

    Hej, jag undrar vart du har köpt dem där rullskridskorna.. dom var väldigt snygga! Du kan gärna maila mig om vart du har köpt dom och hur mycket dem kostar.
    [email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.