Ogräsbekämpning

Låg och drog mig i sängen betydligt längre än vanligt. Kanske för att jag idag hade tänkt viga några timmar åt ogräsrensning på kolonilotten som blivit eftersatt i någon vecka. Hur man sedan bäst blir av med ogräs var också uppe som funderation. Läste runt på lite forum och insåg att det finns ett enkelt och effektivt sätt. Kom sedan på att det kanske inte är så ok för mina närmaste grannar men vad vet jag?

Steg upp och insåg att mina funderingar inte betydde ett dyft och att planerna för dagen snabbt regnade bort utanför fönstret, inte utan att jag kände en viss lättnad. Som tur är finns det genast andra planer att fylla ut dagen med. Lite stabilitets träning på bollen, ett litet tv-serie avsnitt samt städning och tvätt. För det ska regna farligt mycket idag här i Västerbotten. Så mycket att det är risk för översvämningar.

Då är jag glad att jag bor i ett torn där vattnet inte når mig i första hand.

Annars? Jo….Jag är med. Huvudet också, fortfarande. Less på mitt trista liv och inser att det nog inte kommer att vara så mycket länge till. Det i sin tur känns oerhört befriande. Jag har väldigt svårt att anpassa mig till ett liv i rutin, där inga känslor finns eller visas, där saker och ting sällan förändras till det bättre utan lunken man befinner sig i är av mindre bra natur. Men…Livet i slutet på augusti flaggar om annat och det lugnar….Jag står ut tills dess.

Sen är det rätt färdigt. Ännu ett kapitel i mitt liv som kan dokumenteras och arkiveras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.