När man minst anar!

Gårdagen var ett töcken av fuktig luft som jolmade runt i min lägenhet. Sonen åkte till sin kusin för att härja lite fritt. Dottern stoppade jag i badet och fjortis satt mest och muttrade i vanlig ordning(samt försökte laga sin väska). I god ordning(tre dagar på raken) ställde jag mig på min orbitrek och körde samtidigt som jag blickade på Samantha who?. Håret i en tofs och svetten rinnande…Luften suger verkligen.

K.E skickade ett sms om att han var less på att vänta på mitt samtal (skulle ha ringt dagen före, vilket jag gjorde) så det blev en snabb vändning och ringa upp. Han kom ner och fixade med min cykel som har haft både punka och trasigt ytterdäck. (TACK)

Sedan började jag varva över middagen och han betedde sig väldigt kryptiskt om att vi kunde väl äta ute istället för att laga middag och det är inte likt honom. Men jag tänkte inte mer på det utan sa bara ok. Sedan när han fått till däcket och det var dags att bege sig började han undra över mitt hår. Skulle jag se ut sådär i håret?(fortfarande i tofs) Jag, lite vresigt….Hurså? Njae….Han skulle minsann inte gå ut med mig sådär. Släppte ner håret…Ja då börjar han undra över mina kläder!!! Eh….VA? Jag hade duschat efter min motionsstund och tagit på mig en grön t-shirt från resteröds…Så, jo! Jag skulle se ut så där.

Vi åker mot Stat-oil Sandåkern för att fylla på mitt cykeldäck då kära rådjursöga ringer och frågar vad vi gör och är. I hennes närhet svarar jag. Hon ber mig dyka förbi en snabbis och jag säger ok och tänker inte mer på det.

Väl inne i hennes lägenhet uppenbarar sig min äldsta och mest förtrogne vän N och då fattar jag allt….

Så mina kära vänner har ordnat en överrasknings middag till MIG! Blev så rörd att jag med min twistade personlighet bara…stänger av för att inte tjuta hela kvällen. Min syster dyker också upp samt C.

Det var exakt det här jag hade önskat mig. En lång och skön middag med lite vin och kära vänner!

TACK!!!! En extra puss till min vackra vän…med de brunaste ögonen som öppnat upp sitt hem, en till går till söta sonen för hans iver att ge pipmojjen en massa snygga kläder!

Ett tack till K.E med som tog barnen!

Kram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.