Vad är det med detta…

…år 2009? Otroliga saker händer som för mig framåt i rätt riktning. Människor uppenbarar sig som jag inte varit nära på många år men nu helt plötsligt finner och får behålla. Utbildning på utbildning öppnar sig så jag plötsligt står vid ett vägskäl och måste välja. Hmmm…Jag var bättre än jag trodde, skönt.

Detta lämnar mig just nu med vissa nätters sömnlöshet. Plötsliga uppvaknanden med hjärtat i halsgropen. För en bipolär är stora förändringar inte så lämpligt alla gånger även om de är positiva. Så just nu brottas jag med lite vanlig jämnjävlig ångest. Det går bra nu när jag känner igen symptomen och jag vet att snart går det över så då är det lättare att uthärda. Men det känns lite väl orättvist att man ska behöva lida i de stunder man egentligen skulle vilja dansa på köksbordet och kvittra ikapp med höstfåglarna därute.

I övrigt….Detta år…sommaren har inte levererat vad den borde och det känns lite sorgligt. Därför håller jag fast vid den sista fina dagen jag och familjen hade, nämligen Junsele. Sol, tigrar, lejon och kaneler….Det var mumma det.

Även min första whopper var ett minne. Nu är varje snabbmatställe i skuggan av Burger King….Ö-vik den lilla skit staden har mer att erbjuda än vår egen fina…Nämligen Burger King och Cubus….

Nåja….Detta händer hos mig.

Vad händer hos dig?

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.