Strålande sol, sliten cykelkärra…

…och en mamma på köpet vars kondition helt klart förbättrats under dessa sommarmånader då jag cyklat….cyklat och ja, ni gissar rätt cyklat. Eftersom sonen nu är invalidiserad och fortfarande hemma då skolan kör igång i morgon och med ett humör som kan liknas med värsta pms-kossan. Så vad gör man? Jo, tar på honom sin egen cykelhjälm och cyklar utan, sätter honom i den gamla cykelkärran sedan 1800 kallt och susar iväg till det utflyktsmål sonen behagat välja. Ica Maxi. Vi åker förbi min frisör och visar upp mina toppar som inte alls var i så risigt skick som jag trodde. Kollar in tv-spelsaffären, tar en sväng för Donken och sedan in på Maxi.

Väl inne på Maxi letar jag ingredienser till en grötmix som jag hittade i Buffé. Ja, det är Icas tidning med en massa matnyttigt i, bla. billiga veckan och sånt gillar ju jag.

Vad som inte tydliggörs i tidningen är att det INTE finns de ingredienser som ska vara i grötmixen. De får man skaffa på annat håll, vars vet jag inte men kan gissa på hälsokost. Inte ens torkade äpplen går att uppbringa. Men bra dräng reder sig själv så vi fixar med lite ersättningsvaror som säkert duger lika bra.

Pratat telefon så batteriet är slut, det är trevligt och lite irriterande då det tydligt märks att jag skulle behöva nytt batteri eller telefon.

Förövrigt har dagen varit bra. Samtal, cykeltur och en glad son efter det gör mödan värd.

Har köpt hårfärg och ska fixa barret för jag vill gärna bli lite mörkare i hårfärgen då slingorna lyser igenom lite väl mycket……….

Det var alles.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.