Finncreme vid 40?!

Tycks inte verka bättre än att jag vid 40 måste köpa mig lite acnetvål, finncreme och annat junk för att få bukt på mina kompisar som bor på hakan….Surt är det i alla fall att se ut som Fjortis i ansiktet och inte besitta hennes ungdom….

Så….Sagt och gjort. Jag köpte en tvål igår och har nu tvättat mig i fejjan ett antal gånger. Svalkande effekt, som att ha menthol i ansiktet. Den tvålen vi köpte till Fjortis var väldigt effektiv, Clerasil, men dyr och det var ett argument jag inte köpte till mitt eget stackars ansike. Får se om priset, märket är så mycket bättre än det jag köpte.

Förövrigt. Idag återgår livet i sin trista bana. Barnen är åter inne i loopen varannan vecka. Nu med två föräldrar som har fullspäckat schema. Inga mer lediga dagar eller höstlov med mig. Lite trist, men rätt så normalt om jag kollar runt i bekantskapskretsen.

Nyfärgat hår, scheman fixade för hela hösten och med en doppresent snart inslagen känns det faktiskt så himla nice att heta Catharina. Livet har vänt, ångesten är nästan ur hågen. Torsdag är bradag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.