Vad håller jag på med?

Alldeles för mycket. Jobbar, pluggar, sliter och står i.

Men just idag är det lördag. Lillgänget är hemma. Jag har precis skickat iväg sonen till en klasskompis vars väna far sa att nu fick jag allt tid att plugga lite. Njae, sa jag. Men tid att storstäda då tentor, rapportskrivning och dylikt har legat och tagit upp all plats.

Sagt och gjort. Jag och min sköna mö som är hemma med en massiv hosta ska byta gardiner i hennes rum, bädda om, sköta om blommor, dammsuga och torka upp all sköns smuts från golvet och bara njuta. Förhoppningsvis hinner vi även med att hälsa på en god vän och få oss lite vuxet till livs.

Jag budar på tradera, en företeelse som jag inte provat förut men det verkar vara grejen när man har ont om pengar.

Sedan fick vi en mängd fina blommor av min fina vän med de rådjursbruna ögonen och det blev så fint i köket med dessa och de nyuppsatta gardinerna som jag faktiskt hann med att göra igår. Trots en lagomt seg hjärna.

Jag har även köpt en ny säng till mig som är lite bredare och lite skönare förhoppningsvis. Det känns bra hursomhelst. Så nu ska jag bara fota min egen säng och sälja iväg hela skiten.

Jag har nog aldrig mått så bra som jag gör just nu. Jag är ödmjuk inför livet och tar för mig så länge jag bara kan.

Ja, gott folk! Snabb, förvirrad uppdatering av vad som händer min vardag!

Jo, förresten…. Jag klarade första tentan och med lite bravur i alla fall. Det var så befriande ska ni veta!

 

Lev och må!

En kommentar

  1. Mona

    Hej!
    Fastnade för din rubrik på dagens blogg när jag öppnade Explorer för en stund sedan. Nu är stunden snart en timme…jag läser o jag läser…du är mycket duktig på att skriva! Ville bara säga att din blogg är fantastisk o jag kommer att återkomma. Mår själv lite risigt just nu o blir inspirerad av dig o ditt jäklar anamma. Allt gott till dig! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.