Världen är nog lite smågalen

Hallå vänner, ovänner och alla ni jag inte känner!

Har i två dagar ägnat mig åt intervjuer, litteraturanalys och annat skräp. Det har fuskats med dieten, även en och annan cigg har inhalerats. Hursomhelst har jag kommit framåt med arbetet. Snabbare än förra gången och det känns bra.

Fick ett brev med posten idag som jag tänker överklaga! Blev riktigt irriterad på Sverige och detta pissland vad gällande rättigheter men framförallt skyldigheter. Socialtjänsten får sig en fet känga!!! Inkompetenta idioter som sitter i sina rum och gömmer sig bakom paragrafer istället för att göra ett vettigt jobb.

Sååååå, nu fick jag ur mig lite aggressioner. I morgon är det en bättre dag i vårt avlånga land där jag är med och existerar.

Vikten hade minskat även denna vecka trots fusk och annat elände. Det var en vinst.

Snart kan jag säkert springa med små lätta steg istället för den elefantkänsla jag besitter nu.

Dags för rullkebab med KE och lillgänget!

Puss!

En kommentar

  1. Maud Berggren

    20 år sen sist, tror jag (usch, vad tiden går!)Har många gånger tänkt på dig och undrat hur du har det men inte fått tummen ur det berömda hålet att att söka vidare. Nu, via en gemensam bekant, har jag funnit din blogg och läst med stort intresse och förundrats över hur livet kan bli. Som skrivet, åren går i rasande fart och hips vips är man i den berömda medelåldern med allt vad det innebär:)
    Opps, jag skriver som att det vore självklart att du minns mig (vilket jag förstås hoppas). Du vet, Jävrebo (undantag för några år i Umeå 89-91) och gift med Mats. Är du med? Maila mig gärna! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.