God morgon kära söndag!

Idag är det städdag from hell, lite rapport fixande men sen…. Sen ska jag hämta lillgänget! Den alldeles lilla och utsökta samling barn som finns på denna jord. De har haft en härlig helg tillsammans med farfar och bästaste A och på så sätt fått höstlov precis som man själv var van att ha det. Få åka till mormor eller farmor och bli ompysslad med total uppmärksamhet. Mina vänliga fd svärföräldrar ska dessutom bjuda på middag så det känns jättebra! En stund i deras sällskap är aldrig fel.

Sedan får jag antagligen besök och gissa vad jag ska göra då? Jo, förmodligen skriva rapport, börjar bli en tråkig följetong det här. Men området är stort och att begränsa sig är svårt. Mången litteratur har jag plöjt och inte lär det vara det sista jag läser i ämnet.

Gårdagskvällen var trevlig. Åkte till min kära vän C med sina bruna vackra ögon samt hennes underbara son som just nu hoppar på hennes nerver. Ungefär som en fyraårstrots i en tioåring. Hon frågade om jag kände igen det och ja…..Jag gör ju det. Hursomhelst är barnet bara så ljuvligt så för mig får han göra vad som helst… 😉 Vi åt supergod mat, (TACK) ännu godare efterätt (tack, tack) och sedan såg vi Taking lives och ett försök på GH 3 gjordes. Gitarrerna är verkligen annorlunda beronde på konsoll. Det jag lärt mig på Wii:et stämmer inte alls på x-box 360.

Sedan fick jag ett telefonsamtal och min kära vän Nina visade sig vara i stan. Påväg till Göteborg. Med sig hade hon mina hårprodukter som jag beställt i augusti….Leverantören har strulat. Hon skulle hursomhelst åka och arbeta samt pussa en liten kille som kommit till världen där nere i Götet. Hoppas hon tar mycket kort för den krabaten är det många som längtat efter! 🙂

 

Japp, min helg i en någotsånär sanningsenlig berättelse. I övrigt suger jag på det outtalade. Det var också nice!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.