Mitt liv är kaos!

Tänk att idag är det helt upp och ned!

Kaos i hemmet, kaos i hjärnan. Tur jag har min stöttepelare här…. Vi är lika borta båda två men tillsammans lyckas vi får ur oss lite av matnytta. Min inledning är klar, mina resultat likaså. Nu ska jag föra en vettig diskussion med utgång i litteratur och styrdokument. Tycker ni det verkar snurrigt? Inte. Nej, men jag har svårigheter med min koncentration så gissa om jag har bekymmer just nu?

Nåja, tack till mina fd. svärföräldrar! NI ÄR GULD! Jag älskar er verkligen!!! Två stöttepelare som alltid finns i trångmål. Jag är lyckligt lottad, och oerhört glad att vi fortfarande har en sådan bra relation. Puss på er!

Sedan ringde psykrehab idag. Efter att ha haft en hel sommar på sig att höra av sig. Lustigt…..Vet inte vad jag ska känna eller tycka, om jag behöver deras stöd överhuvudtaget. Vi får se, jag går dit och känner av. Ett byte av läkare kanske kommer till skott i alla fall och det vore ju bra.

Livet är kaos. Jag är på söndermark, lyssnar på Winnerbäck och minns de stunder då jag mådde ännu sämre och inser att som det är nu har jag aldrig haft det bättre.

Jag är tacksam, trots kaos.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.