Ny vecka och ingen Lars Norén…

…så långt ögat når!

Tänk! Nya medicinen gör underverk! Både för huvudet och kroppen. Helgen förutom en grannincident (där jag kraftigt börjat tröttna) har varit fantastiskt fin. Mina barn har varit hos mig, till och med storasyster samt bonusdottern. Det var dock ett trött gäng som samlades i fredags för räk och skräpmatsfrossa. Kl. 22 sa alla god natt. Lördagen tillbringade vi hos min gamla farmor och avslutade med att gå och äta buffé på Easten Palace, tack farmor för maten!

Sedan var söndagen familjedag. I min familj där Svensson-familjer inte passar in, utan där det finns både syskonbrorsor och syskonsyrror gäller det att vårda sådana relationer också kan jag tycka. I krissituationer gäller de att knyta varandra så nära som möjligt och det verkar som syskonhögen kommer väldigt bra överens. Pojkarna är som små farbröder när de mumlande för sina samtal. Trots kylan och stormen igår lyckades de ändå gå ut och ha en rolig stund tillsammans alla fyra. Min "lillasyster" och exets fru var helt färdig efter gårdagen då det var så lugnt, vilket är ovanligt, så hon blev helt matt av att bara sitta still. (kanske dags att träna på det :D)

Nåja, veckan har varit lugn och mitt liv är inte riktigt en Lars Norén pjäs just nu. Moln lurar i horisonten men jag lever för dagen och samlar kraften här och nu. Det är inte lönt att oroa sig för något man inte har någon kontroll över.

Lev och må, idag är det måndag, OS-hockey och sist jag kollade ledde Sverige. Säger väl allt….det kan bara bli bättre!

Ta hand om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.