Infernalisk kyla med…

…en infernaliskt vacker sol!

Är det inte nu det ska bli mildare, träningsskorna kryper på ens fötter, mp3 i hörlurarna och en mer energisk Catharina kryper ur skalet. Tydligen inte.

Igår gick jag ut med grannens hund och inbillade mig att vi skulle gå en underbar promenad efter älven men hunden ville hem och jag med. Trots bra radio i öronen föll träningsnerven inte över mig. Det störde mig lite då jag vanligtvis tränar hysteriskt denna tid på året. Tills jag insåg…..Hmmm, jag är nog rätt medicinerad i år. Ingen hysteria eller andra underliga ideér. Bara trista lilla jag (som krymper mer och mer). Igår efter en välbehövlig dusch råkade spegelbilden stirra tillbaka på mig och det var inte en angenäm syn, TROTS att jag längtat efter detta. Att gå ned för snabbt i vikt verkar ha andra konsekvenser…..Ni vet, fyra graviditeter, hud….hud och åter hud. Så, någon form av muskelträning måste jag komma igång med. Men nu när jag tycker det är så innerligt tråkigt så verkar det som om jag hellre får gå och bära på lite skinn.

Nåja, slutpratat om min hud….min vikt verkar vara som den är och det rättar väl till sig förhoppningsvis. Äter för att man måste och inte mer än så. Förr sprang jag i kylskåpet så fort jag fick ångest, inte kunde sova och hade tråkigt. Nu springer jag inte alls. Jag sover.

Idag är det uppträdande på sonens skola så min "sjukling" en mammasjuk dotter som är hemma ska baka med sin mamma och slicka alla skålar själv. Det är faktiskt riktigt skönt att kunna njuta av sitt hem och sina barn helhjärtat utan en massa ångestframkallande som pockar på.

Jag är utan ångest. Jag kan tydligen leva utan den….gör det dessutom bra just nu.

Ha en skön dag i ett solkyligt Umeå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.