En till lördag i….

…mitt liv.

Har absolut inte bloggtorka snarare ett liv som tar upp mer tid ute i verkliga livet än här på bloggen. Det jag upplever nu vet jag inte om jag vill delge främmande människor då det är en ny upplevelse varje dag. Kort kan sägas, jag mår bra, jag mår så fantastiskt bra!

Jag gick tillbaka i bloggen till ungefär samma tid förra året och det är som natt och dag. Mörker och ljus….ja ni fattar. Det är en underbar befrielse att känna så här och att dagligen upptäcka att den är likadan som igår är kanske för många den värsta tristessen man kan uppleva. Jag har aldrig levt ett trist liv. Har jag haft ett trist liv har jag skapat spänning till vilket pris som helst. Att bli en Svensson lär aldrig inträffa i mitt liv, men Svensson är inte lika med ett lugnt liv. Jag har sluppit min dramatiska sida som gör att jag gör konstiga saker, aldrig tänker efter, kastar mig in i konstiga relationer och tror att det är just det jag söker osv.

Sitter faktiskt just nu hellre ensam än omger mig med en massa människor som säger en sak, gör en annan, för saker vidare osv. Blir så fascinerad av alla dessa sk. "vanliga" människor som anser sig vara så himla bra men som i verklighetens kranka blekhet är fruktansvärt tragiska. Men här kommer min största framgång….håll i er.

Jag går inte igång på andras olycka, dumheter och idioti längre. Deras liv är deras. Mitt är mitt. Mitt är viktigast och jag behöver inte längre hänge mig åt andras elände för att slippa mitt eget. Terapi är lysande, medicin likaså. (ja, för mig)

Ojoj….mår bra helt enkelt.

Idag är det en till lördag där Lars Norén på intet sätt varit närvarande. Det är helt enkelt en till lördag i mitt liv och jag gillart!

Ska följa med och vara smakråd för en jeans spekulant och kanske jag tillåter mig själv att titta lite också. I fredags fick jag hjälp av Prillmorsan att rensa garderoben och hon har nog inte sett något liknande på länge…..tack för hjälpen förresten! Själv blev det en tripp längs "memorylane". Det gjorde inte ont, det gav ingen ångest bara ett stilla konstaterande att ja…..jag har köpt en mängd kläder och många av samma sak bara för att det är bra att ha ifall att……Vad? sa Prillmorsan? Ja, vad?

Nu är det i alla fall ekande tomt i klädkammaren. Behöll det som passar någorlunda. För vikten är inte heller längre densamma. Skickade det jag tyckte var fint till vänner, resten…slängde jag. Vänner! Allt Hello Kitty är ute ur mitt liv och därmed endel konstiga kopplingar och minnen.

Ha en skön lördag nu! Nästa kan vara i en helt annan anda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.