Getaway car

Hejsan hejsan!

Fortsätter leva på samma bana! Inga berg och dalbanor.

Livet tar ett steg framåt i positiv riktning varje dag, ja till och med varje timme tror jag. Jobbar med att lösa många knutar jag dragit åt väldigt hårt under årens gång. Vissa knutar svårare att knyta upp men som verkar lösas upp sakta.

Något jag just nu gläds extra mycket åt är kontakten med mina stora barns far och fru. Den allra största glädjen är nog relationen till min äldsta dotter som växer och gror. En dag i taget och det lossnar mycket. Den största anledningen till detta är jag. Mina gamla dåliga metoder är inte längre aktuella och då törs människor i min närmsta omgivning se på mig med nya ögon allt eftersom tiden går. Prillmorsan som pappans fru kallas har varit en helt fantastisk person att få lära känna igen. Tiden som varit har nog gett oss möjlighet att omvärdera livet och vad som är värt att irritera sig över. Jag har insett att livet är för kort för futtigheter. Vi lever en gång och jag vill leva det i harmoni med de fäder jag fått till mina barn. Ja, även de som är involverade runtomkring också, prillmorsor, blivande prillmorsos osv.

Jag är lycklig. Jag älskar med en annan passion än förr Äkta passion. Även de frånvarande älskas men med äkta smärta. Det är också en insikt. Förr hade jag klippt, klippt och klippt alla band som smärtade. Nu möter jag den och tillåter mig att känna smärtan. Tror inte man kan leva med skygglappar eller huvudet i marken som vare sig häst eller struts.

Ibland blir jag så ledsen över människor som kastar bort saker som de har utan att tänka ett steg längre. Det är så mycket jag önskar. Saker som jag önskar hade varit ogjorda och som gick att reparera. Men, livet är ju sällan innefattate med "rewind" knapp.

Solen lyser idag. Alla pratar om att gå ut i solen, promenera och göra nyttiga saker. Själv, nej jag sitter i soffan. Ska dra av golvet i köket och städa vardagsrummet. Sen ska jag dricka kaffe med K.E för att i kväll hämta min stora fina flicka. Hon och jag ska kampera ihop några dagar. Blir bra, att känna varandra på pulsen utan några små som pockar på uppmärksamhet.

Det är ett fint liv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.