Att sjunga hyllningslov…

…gör jag alltför sällan när det kommer till webb-sajter. Inte ens min egen. Gillar inte många men några gillar jag slaviskt. Tradera är en av dem. Som många vet har jag åstadkommit en markant viktnedgång. Vad detta beror på tvistar de lärde. Min läkare tror att det beror på att jag slutat med en medicin (som förövrigt sagts mig vara helt biverkningsfri) vad jag tror? Ja, får väl lita på hans ord i detta fallet då andra också trott på den teorin och sagt det före honom. Andra tror verkligen att jag bantar….eh? Har ni inte hängt med i så fall? Tror 2009, 2008 osv var mina största bantningsår. 2009 framförallt då jag mer och mer började bli vansinnig över mitt hopplösa tillstånd. Väl framme vid jul hade jag gett upp för att i januari börja rasa. Se där. Så…..omständigheterna är odefinerbara och min uppenbarelse är uppenbarligen 15 kg lättare. Som vårsolen tinar bort all snö skönjar sakteliga mina nyckelben om det nu är något att sträva mot.

Nåja, allt detta har lett till att jag inte har mer än ett, två plagg som sitter ok. Jeansen ska vi inte prata om. Har hopplöst fula jeans som sitter som påsar runt benen. Vad gör man då med den eländiga ekonomi man har denna vår? Jo, lyssnar på sina vänner och tittar in på Tradera. Efter detta är jag hopplöst fall.

Har hittat tre par jeans att tränga in mig i. Stuprör, röda och svarta.

Allt för under 300 pix och det är väl inte fy skam? Hade tänkt fixa några kort att visa men väljer att visa Nudiejeansen för 100:-. De coolaste ett par röda Miss Sixty vill inte bloggen ta in.

Mina nya Nudie.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.