Med so och vår i…

…luften är livet faktiskt väldigt intressant.

Måste kanske klargöra en sak först. Det är inte jag som är inne i en sämre period. Men saker runtomkring gör att jag kanske är lite extra känslosam som vilken vanlig människa som helst hade varit. Så så är det med det. Jag mår fortfarande lika bra med mig själv. Men yttre omständigheter kan också vara smärtsamma att genomgå vilke jag tror att varje människa gör någon gång i sitt liv.

Så…..hej alla! Jag mår bra. Jag är inte inne i någon svacka av något slag. Har inte varit det under så lång tid nu så jag undrar ibland hur det är?

Har lagt in en ny bloggerska som länk på min sida. Läs om hennes resa och hur psykvården behandlar henne med läkare som inte dyker upp på avtalad tid, mediciner som strular etc.

Det är livet det när man får "stämpel". Är det ok? Inte särskilt speciellt då min IQ är betydligt högre än genomsnittet. Men…..det verkar vara dags att försöka ändra på det. Det är faktiskt fascinerande. Människor kan skada sig själv på många olika sätt. Själv har jag sökt hjälp då det varit som värst, ibland undrar jag om det var det rätta. Speciellt de gånger som jag inser att jag omges av en samling underligare varelser än mig själv.

Medicin…..av godo för vem? Mig för att stå ut med andra människor antar jag.

Men jag mår bra och väljer att INTE omge mig med de som gör mitt liv sämre än det kan bli.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.