The Evil That Men Do..

…snurrar tillsammans med andra utvalda Iron Maide spår. Spotify är en fantastisk inrättning. Önskar bara att Volbeat och AD/DC skulle släppa lite….

Nåja, solen kommer med strålar ser det ut som. Ska åka och hämta upp lite kära saker. Sedan går vi in i vardagslunken igen. Det gillas kanske inte lika hårt som helglunk men ändå. Ger rutiner, ramar för en mamma som har svårt när saker är ostrukturerat.

Lär bli hjärngympa de första dagarna med en massa trängsel bland andra människor men kommer inte att vara ensam, tack och lov. Ska även passa på att göra saker som jag avskyr över allt annat på denna jord. Underkläder….man kan ju undra vad det är för fel på mig, kvinna och allt….eller? Måste man besitta en underklädesgen för att man är tjej. P jag säger bara wooohooo för TENA. Men å andra sidan måste jag tänka på de som ska se mig svassa runt i dessa inkontinenstrosor. Kan lätt ge en hjärtattack till och med för en sexåring och då inte tala om en sextonåring, snart sjutton……Haha!

Prövningar prövningar. Är less på situationer jag inte behärskar. Efter helgens aha upplevelse så är jag på det klara med att gå vidare rakryggad och känna mig stolt över den jag är. Alla val en människa gör kanske inte kan förstås av alla och inte heller gillas.

Bitter på livet? Aldrig! Min fina läkare frågade mig det redan i mars och jag svarade att varför skulle jag? Lever här och nu och har möjlighet att njuta av det.

Lita på någon/något? Aldrig! Näver……litar inte på mig själv heller. Panikångestattacken gav mig insikt. Min ångest är min, kan jag inte äga den går jag till de som kan.

Underbara söndag! Hårdrock, umgås med kärlekar….vad kan vara bättre? Nästa helg kanske…. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.