Midsommardag 2010

Gårdagen blev minst sagt lugn och fin.

Ingen har som tradition att inmundiga starka drycker tillsammans med barnen och barn var det gott om igår. Mina, broderns son och lille fine Sixten samt femton år som dök upp som en mycket trevlig bonus tillsammans med K.E.

En sak ska sägas om min stackars älskade mor (och far) att de har med tiden lärt sig att med mig är det flexibilitet som gäller mellan varven. Precis som någon liten flicka och skadade djur är jag med allt tror jag. Människor, trasiga saker och annat löst.

Igår bjöd jag in både Jonna med Sixten som behövde en andpaus och K.E med femtonår. Jag tror det enda som det sas något om var att maten inte skulle räcka så det löstes lite snabbt med att jag tog med extra kyckling.

Vi köpte blommor, band krans åt Sessan, pratade, drack kafffe, fixade mat osv.

Men till saken: Tack Mor och Far för er enorma generositet!!! Era hjärtan är minst lika stora som en ocean och det är dit jag vill nå i mitt strävande. Att vara lika stora som ni. Att alltid ha en plats övers till bords, att alltid ha en famn till någon som behöver och veta att när man lägger huvudet på kudden så har man gett något till någon som inte hade det man själv hade.

För mig tar det lite längre tid att nå dit och varje dag ni påminner mig om detta är jag tacksam!

Tack finaste ni för en midsommar att minnas ännu en gång!

Hopplösa Dottern!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.