Man vet…

…att åldern tagit ut sin rätt när man på en tisdag fortfarande känner sig sliten efter en festivalhelg. (utan inmundigande av alkohol dessutom) Kan ha något att göra med bristen på sömn, min rygg som verkligen håller på att knäcka mig och andra småsaker som inträffade.

Förövrigt har helgen varit underbart skön. En mängd bra musik i olika genrer, människor man inte sett på många år som plötsligt poppar upp, artister i ett otroligt avslappnat skick som minglade bland oss andra "dödliga", en väloljad festivalapparat med både publikrekord och campingrekord. 13000 personer på fredagen med anledning av Moneybrother och från 500 till 900 campingbesökare. Inte illa får man säga.

Själv hade jag den stora turen att av min "extra" familj få låna en av familjernas villa då de var på semester. 200 kvm med bubbelpool ute på tomten gjorde min helg minnesvärd bara det. Blombud är alltid bra i sådana situationer. Jag fick även umgås med min dotter och hennes kompisar en stund. Festivallivet i en bil var kanske inte sådär superrolig kan jag tänka mig. Men man lär sig med åren, jag bodde som sagt i en villa. 😀

Idag ska jag tvätta mitt hår, ni tänker jaha? Gör det då! Men låt mig säga så här. Med min eftersläntrande 40-års kris krävs det sin kvinna att tvätta mitt nya hår och frisyr. Så jag drar mig eftersom jag vet att det kommer att vara tjafsigt….Men skam den som ger sig och vill vara fin.

Nu ska jag lyssna lite på The Scrags och hoppa i duschen. Vårda mitt yttre, sedan det inre men det förtäljer inte historien vad det blir.

Ha en fin tisdag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.