Årets viktigaste dag!

God morgon!

Sitter och häller i mig kaffe samtidigt som jag gör en massa tester på nätet där det ska visa sig åt vilket håll min politiska läggning ligger. Har nu gjort flera stycken, på olika tidningar med vitt skilda politiska åsikter. Alla ger olika utslag. Vad säger det? Jo, lita INTE på nättester. 😀 Jag har sedan jag var 18 år röstat varje gång, i alla val man kan (förutom kyrkofullmäktige). Det är min plikt att vara med och göra det, annars kan man dessutom inte klaga om man finner anledning att göra det när politikerna väl sitter i regeringsmakt.

Istället hoppas jag att alla satt sig in tillräckligt mycket för att veta vad som överensstämmer med dina åsikter om hur du ska kunna leva ett så bra liv i vårt samhälle. Vi bör även tänka på våra barn och ungdomar tycker jag. De är vår framtid och vad som gagnar dem gagnar även oss i längden.

Nåja, demokrati är inte en rättighet i alla länder. I vårt är det så och bör inte tas för givet. Därför….RÖSTA!!! Blankt om så är för att visa ditt missnöje, men rösta!

Nu ska jag ta min yngsta dotter i handen och traska iväg till vallokalen. Hon ska få se hur det går till. Sedan är det valvaka och familjemiddag som väntar.

Ta din dotter eller son i handen och gör som mig, visa vad demokrati är.

Ha en skön dag, vädret ser lovande ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.