Dålig eftersmak…

…efter gårdagen.

Carl Bildt – Ny Demokrati

Fredrik Reinfeldt – Sverige Demokraterna

Med uttalanden från Carl Bildt i samband med valet där ett samarbete med de rödgröna var uteslutet kan man undra vad inställningen egentligen är?

www.alliansfrittsverige.nu/2010/09/september-15-2010-bildt-omojligt-att.html

Visst talar vi om Sveriges utrikesminister och fd statsminister? Snacka om att underskatta ett parti så grundligt ännu en gång.

www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2140836/bildt-vi-ska-undvika-samarbete-med-mp

Fick ett tips om detta från 2005….

www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article269587.ab

Jag tror människor är som alzheimerpatienter ibland och glömmer uttalanden som gjorts och då bara några veckor/månader/ år…

Bara det uttalandet som Folkpartiets Jan Björklund gjorde i eftersnacket under tv-sändning. Där han menade att anledningen till att det var störst valstöd för rödgröna i den yngre generationen och enbart på grund av att de inte var så gamla och hade levt, skaffat sig amorteringar och familj etc men att de också skulle komma till insikt så småningom…… Eller är det så att de sett vart vi är på väg??? Snacka om att skriva ned en hel åldersgrupp och dumgöra och intelligensbefria dom……

Man borde kanske fundera på vem det är som är den smarta i en sådan situation?

Katastrof är vad detta val är, ett historiskt sådant. När utlandet redan börjat blicka med onda ögon mot Sverige och valresultatet kan man ju undra hur det går för finanserna som är skötebarnet????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.