Onsdags…

…uppdatering:

  • Sonens tandbesök gick sisådär. Det tog lång tid. Vi fick röntga tänderna tre gånger och upptäckte att han hade ett myller av tänder som inte får plats att komma ner. Alla väntrum på sjukhuset verkar innehålla Ica Kuriren och Allers. Inget av det är särskilt njutbart att läsa för en rastlös 8 åring. Ej heller för mamman som insåg att hon blickade på samma recept i två olika tidningar. Baconinlindade dadlar, ett sötsalt tilltugg, what´s the fuzz? Blev inte sugen på lunch om vi säger så.

 

  • Bilens bromsar måste renoveras. Min bästa bildoktor lämnade det tragiska beskedet. Ser inte fram emot utgiften men vad ska man göra? Själv ska jag göra en grundlig renovering och hoppas slippa skamlösa flickors gång.

 

  • Har ägnat hela eftermiddagen till at försöka komma på vad jag vill göra i mitt fortsatta liv. Många har gett mig underbara förslag och frågan är väl bara hur jag tar mig dit.

 

  • I brist på bättre att göra har jag och Piglet legat i soffan och lyssnat på nya Hoffmaestroskivan. Snurrat runt på internätet, försökt förstå hur saker fungerar när man ska lägga till i kanten på bloggen.

 

  • Just nu inväntas sonen så vi kan äta lite middag för att sedan möta Piglets matte som säkerligen både är brun och glad över att se sin lilla kille. Därefter ska jag förhöra sonen på läxan och mysa i höstmörkret.

 

  • Min längtan är stark. Den innefattar oerhört mycket och tenderar att brisera i en sorglig insikt om att livet kunde ha varit annorlunda. Försöker skaka av mig sorgligheten, stanna kvar i längtan och se möjligheterna istället.

Den siste som lämnar båten blir jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.