Mycket väsen…

…för ingenting!

I vanlig ordning, trots medicinering med allt vad det innebär samt mitt avbrott från snus som nu har hållit sig i snart ett år. November har årsdagen för det. Rökningen….jo, den är mer eller mindre avvänjd. Efter tandcheck hos (för det var ingen tandläkare) tandhygienisten visar det sig att jag varken har hål eller tandsten förutom på framsidan av de nedre framtänderna. Tydligen brukar man ha på baksidan men hur ska jag kunna veta det som har väldigt oregelbunden besöksfrekvens hos folktandvården? Årsbasis eller vad det nu är gäller knappast för mig, bara för andra.

Så mina svettiga armhålor, hysteriska prat behövdes inte. Jag hade kunnat sitta lugnt i hemmet före utan att tänka på TANDLÄKAREN hela tiden.

Nästa gång är det väl dags för ny bettskena och det gör inte heller ont, Min gamla är för stor. I-landsproblem, ja. Men tydligen är väl slitaget på mina tänder pga tandgnissel det som oroade mest.

Nåja…..Prinsessan fick dock se hur det går till från ett annat håll än ur tandläkarstolens vinkel. Det var bra. Hon åkte dessutom hiss (vilket hon avskyr) med ett krampaktigt grepp om mitt ben. Först skulle vi gå men när hon insåg hur högt Dallashuset var så gav hon med sig. Så…..2 in 1. Terapi för mig och hon.

King!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.