En typisk lördagsmorgon…

…i oktober.

Snön ligger kvar på marken. Igår kväll när jag vandrade hem från vänner snöade det och mina sneakers kändes väl inte som de lämpligaste skorna i yrvädret. Det gjorde trots föret inte promenaden mindre angenäm. För i magen fanns en väldigt bra känsla. Ni vet, lyckokänslan. Den som uppstår när man kommit framåt i livet och är tillfreds med både det lilla och det stora. När saker verkar falla på plats och det ser ut att förbli stabilt. Sådant gillas i min verklighet. För som det sagts mig så sitter lyckan inombords. Visst, det påverkas av yttre omständigheter men i grunden är lyckan det som uppstår när du inser att livet faktiskt är som en påse plockgodis med både sötma och sälta. Allt som faktiskt serveras bara man har förmågan att kliva ur ramar, principer och fördomar (ja, feghet).

Bakslag kommer, alltid. Men man kan lära sig hantera det utan att gräva ned sig totalt hoppas jag. För livet är en ständig process där förändring till det bättre är spännande, intensivt och fullkomligt skrämmande mellan varven.

Släppa kontrollen och bara "hänga med" är det svåraste jag varit med om att försöka leva efter men… …jag kämpar varje dag med det.

Nåja några euforiska tankar så här på lördagsförmiddagen en dag i oktober. Solen skiner och dagen är öppen för mig, bara mig.

Ha en skön lördag alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.