Fortsättning på Vända Blad…

…Middagen. Med andra ord V.B.M hela kvällen.www.erikalundgren.com/ har beskrivit kvällen med sina ord och de värmde. Omtanke tar bort den äckligaste bismak. Jag har sovit som en sten för första gången på 3 veckor denna natt. Sömn ger en skön flykt och där bearbetas och fördrivs det mesta för mig. I morse när jag vaknade var det ro i själen. Jag hade till och med haft förmågan att ligga till strax före 10 och det är inte ofta numer.

Inser när jag ser detta att grannarna Öst på Stan är fin fina. Livet är inte oreparerbart, det går att göra om, göra rätt.

Sonen var alldeles ljuvlig igår. Gillade lil´kid skarpt eftersom han själv varit en. Så skarpt att han knatade till StatOil och köpte chips när det tog slut Pringles så att alla skulle vara nöjda och glada. (samt att det är kul att få göra ansvarsfulla saker) Flickorna x3 var mest i badet denna afton, använde mitt koladoftande hårschampo så duktigt att det nu är slut…..Nåja, lite svinn blir det när alla ska uppnå samma trevnad under samma tak.

Till mina vänner. Kallar man en middag V.B.M så är det så. Mitt nya liv där jag återfått sinnesro och framförallt närvaron ingår inga tråkigheter och då främst från det andra könet. Jag vet vem jag är och vad jag anser att jag är värd. Där ingår inget som får mig att känna mig sämre än den sämsta.

Punkt.

Vänder blad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.