När det känns bra…

…i mage, huvud och hjärta verkar livet flyta på helt av sig själv. Små saker i tillvaron som gör det så himla värt alla de gånger livet känns mindre kul att vistas i med andra människor.

Dagen har tillbringats på det fiskyliga leos lekland med ännu ett par kylklampar till fötter men med två hyfsat nöjda barn. Träffade som vanligt på mycket fina människor där. Som vanligt kan jag glädjas åt min styrka att tycka om människor som dom är och inte för det dom är tillskillnad från vissa. Förövrigt fördrar jag att vara whitetrash så länge jag slipper frottera mig med sådana som anser att en människosyn som ger en rätten att kalla vissa för det, och med all säkerhet passar in där bäst. Tack för sällskapet ni som förgyllde min och lillgängets dag!

Väl hemma med en viss FB abstinens (ja, ibland så) loggar jag in och ser världens bästa statusuppdatering: E.A öppnar hjärta och hem för den som törstar efter onsdagsöl. Tänk på saken, dyk upp ~¨18.

Med tanke på julfiranden, postala nätter, en och annan snyggjävel, barn, sjukdom och annat som verkar bokas åt höger och vänster för var och envar måste jag säga att initiativet är klockrent! Med tanke på fina grannar Öst på Stan så är detta en ung vacker fröken som jag verkligen passar på att träffa då tillfälle ges.

Vi traskar helt enkelt över efter middagen och njuter lite vackert, helt fantastiskt trevligt sällskap med musik ur högtalarna som sällan ger skavsår.

Lite "wild and crazy" helt enkelt. Det behövs det med i den annars gråa tristessen, som förmodligen skapat denna gyllene kreativa människa. För sprudlande upptåg verkar hon kunna skapa och jag har bestämt att det är slut med grått, går mer åt rött nu.

Ha en trevlig kväll!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.