Idag har jag…

…fått papper stuckna i handen. Pratat med läkare, psykolog och sjuksköterska. Ord som vårdskador snurrar i huvudet och tilltron till samhället ännu en gång ruckad.

Som om min hjärna skulle behöva extra påfyllning av kaotiska tankar just nu? Men jag behöver sällan oroa mig för att min "shitload" kommer att försvinna, det hjälper andra så gärna till att fylla på med.

Konstateras kan dock: Jag har en diagnos, enbart en. ADHD. Ett neuropsykiatriskt funktionshinder. Inget annat. Punkt.

Jag är inte ett psykfall. De som däremot vårdat mig fram till i augusti 2010 och gärna lägger sådan epitet på människor hellre är. Psykfall som ska sköta människor i nöd, som söker svar på sitt mående men hellre skulle spärras in för sin negligering av viktiga sakfrågor.

Den kämparglöd som vanligtvis lyser i rödaste rött är nära gråskalan av att sakta falna och bli till aska denna dag. När är nog, nog?

Jag undrar. I mitt fall vet jag att min kraft återkommer och när den gör det hoppas jag att det kommer att bli ringar på vattnet som sprider sig vidare och ökar till gigantiska tsunamivågor.

Just nu ska jag avvakta och invänta vidare svar på saker som hänt de senaste dagarna.

Tills dess tystnar jag. Tar hand om mig och de jag älskar mest i livet. Mina barn. För dom kämpar jag vidare, aldrig för min egen skull.

Tack för ordet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.