Det är fint…

…när människor förstår att de svarta hål jag befinner mig i nödvändigtvis inte betyder att det är viktigt att gräva ner sig.

Igår var vi en fin samling människor i mitt hem som åt och drack en massa gott, som bara lät mig vara som jag är. Istället för att låta mig hänge mina tankar åt det brev jag fick i brevlådan under eftermiddagen ryckte fina människor in, avlastade mig med lillgänget, fixade mitt ansikte, snörde finaste korsetten och tog mig ut bland människor.

Vi tog oss så småningom till Scharinska villan där Entombed stod för spelningen denna afton. Hade en mycket trevlig kväll med sköna människor i mitt sällskap där intressanta diskussioner delades och en och annan Kapten…

Vi åt Vietnamese bbq i mitt hem med en ytterst otäck upptäcka som gjordes av finaste fröken Ea en skruv/mini spik eller nåt, fick hon i munnen och jag fick världens äckligaste bild i huvudet på en gång. De andra tog det med ro, själv fick jag inte ned

en bit till…

…kanske tur i oturen. Fick för ett tag sedan den finaste korsett jag skådat av min kärlek. Hommel som jag är fattade jag inte hur den skulle iklädas utan sa helt sonika att den var för stor. Tills Ea ännu en gång gav mig en aha-upplevelse. Den ska ju snöras i ryggen…!

Haha! Sagt och gjort, på med eländet, hålla andan och zimzalabim! Satt som en smäck. Med kavaj lånad av finaste StorSessan begav jag mig så ut i vimlet, fick höra ord som vacker, sjukt snygg och va? 4 barn, var har du dom kilona? Visst…. tämligen ytligt men ack så välbehövligt igår kväll.

Tack alla inblandade som gjorde min fredag till något mycket ljusare än det ställe jag befann mig på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.